În perioada 10-13 iulie 2014, în zona turistică Sâmbăta – Draguş din Ţara Făgăraşului, judeţul Braşov, se va desfăşura prima ediţie de In Transylvania, primul festival din România organizat pe o pârtie de schi, un mix bun de muzică, teatru, activităţi de aventură şi competiţii sportive.

Program In Transylvania 2014

Joi, 10 iulie 2014

Fade Out
Jak DC
Toulouse Lautrec
Luna Amară

Vineri, 11 iulie 2014

Operentzia
Alternosfera
Subcarpaţi
Kiril Djaikovski feat. TK Wonder

Sâmbătă, 12 iulie 2014

Aura
Domino
Şuie Paparude
Zdob şi Zdub
Nico de Transilvania

Duminică, 13 iulie 2014

Basska
Iva Nova
Dubioza Kolektiv
Nico de Transilvania

Localizare şi atracţii turistice de vizitat

Localizat pe o pârtie de schi la poalele munţilor Făgăraş, la o altitudine de 690 m şi înconjurat de pădure, festivalul oferă o perpectivă spectaculoasă asupra Ţării Făgăraşului cu toate atracţiile turistice din zonă, iar pe timp de seară acesta devine un adevarat spectacol vizual. Pe o rază de aproximativ 20 de km se găsesc numeroase obiective şi atracţii turistice: Cetatea Făgăraşului, Mănăstirea Sâmbăta, Herghelia Sâmbăta, Cabana Sâmbăta, Ştrandul Victoria, Transfăgărăşanul, Bâlea Lac dar şi satele din comunitatea Ţării Făgăraşlui, pastrăvării şi o multitudine de trasee turistice.

Harta In Transylvania 2014

Aflată la o distanţă de 3 ore şi jumătate de Bucureşti, o oră de Sibiu şi o oră de Brasov, amplasarea festivalului oferă peste 2000 de locuri de cazare pe o rază de 3 km. Celor care prefera să stea la cort organizatorii au pregătit un camping în mijlocul unei poieni chiar lângă zona de festival.

Pe langa muzică, teatru şi alte activităţi menite să facă atmosfera una de neuitat, In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizează Maratonul Transilvaniei, o competiţie sportivă cu 2 probe independente: MTB Cross-country şi Trail Running. Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu şi avansat.

Bilete şi abonamente In Transylvania 2014

Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile pe www.myticket.ro sau www.iabilet.ro. Preţul unui abonament este de 70 lei, iar biletele de o zi variază înte 10 şi 35 lei.

Festivalul In Transylvania îşi propune să contribuie din plin la dezvoltarea turistică a zonei şi să promoveze cultura şi datinile Ţării Făgăraşului.