BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL anunță programul celor 3 zile ale primei ediții organizate Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în perioada 22 – 24 august, în Parcul Herăstrău – zona Roaba de Cultură, cu acces liber. Totodată, menționăm faptul că pe lângă zona de BAZAR, festivalulul va avea și o zonă gastronomică internațională.

 

Partener media – În Festival

Vineri, 22 august (16.00 – 23.00)

Balkan Session & Adrian Naidin și Romania Groovie

Boogie Belgique (Belgia)

Urma

Subcarpați

Sâmbătă, 23 august (14.00 – 23.00)

Danaga

Steaua de Mare

Baskka

E.M.I.L.

SHAZALAKAZOO (Serbia)

The Moorings

 Jaya The Cat

Duminică, 24 august (14.00 – 23.00)

Danaga

Cuantune

Coma 

Baba ZuLa

Alexandrina

Big Band & Irina Sârbu & Elena Moroșanu & Maria Răducanu

DJ Ravin & Theodosii Spassov feat. 9 lăutari & Damian Drăghici (Franța, Bulgaria, România)

*********************************************

FOOD BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

Agra Palace, Hong Kong Restaurant și Venchi sunt doar câteva dintre numele din zona gastronomică a festivalului, zonă ce promite vizitatorilor un spațiu culinar diversificat, unde cei prezenți pot selecta dintr-o gamă variantă de specialități internaționale.

Agra Palace (cel mai nou restaurant indian din București al bucătarului șef Arun Kumar) vă pregătește rețete presărate cu aromele subtile și condimentele din țara celor o mie de zei. Hong Kong Restaurant, unul dintre cele mai bune restaurante chinezești din București, vă așteaptă la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL pentru a degusta din deliciile bucătăriei chinezești, probabil cea mai „bogată moștenire culinară a lumii”. Nu sunt uitați nici iubitorii de dulciuri, care se vor răsfăța, cu siguranță, la Venchi, savurând gustul autentic italian al produselor unui adevărat atelier de creație artistică a dulciurilor.

Bazar BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este unul dintre cel mai așteptate evenimente muzicale ale verii în capitală, un festival unic în peisajul urban bucureștean, ce combină line-up-ul de excepție cu o zonă dedicată activităților recreative, un BAZAR în care sunt reunite branduri 100% românești, precum Lana Bălana, Fuyor, Allkimik, „Mă port românește”, Utopic Art și Denimusic și o zonă gastronomică ce va fi pe gustul tuturor.

Programul întregului eveniment va fi cuprins în intervalul 15.00 – 23.00 (vineri) și 10.00 – 23:00 (sâmbătă și duminică).

www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival

www.creart.ro

Event FB –www.fb.com/events/433476896790197

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se înscrie în seria evenimentelor dedicate celebrării a 555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului. Proiectul presupune sărbătorirea Bucureștiului printr-un festival de anvergură, în ton cu trăsăturile definitorii ale orașului nostru: dinamic, colorat, eterogen și, nu în ultimul rând, plin de viață.