În 25 – 26 iulie, organizăm un eveniment super fain pentru tine(ri)!

Ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri.

www.facebook.com/LaDamburiFest

————————–————————–——————–

Festivalul „La Dâmburi” este structurat pe mai multe seturi de activități, astfel, pe parcursul celor două zile de festival, vă invităm să luați parte la:

KING F THE HILLS – Live music contest. Ne propunem să promovăm tinerele talente din domeniul muzical. Astfel, cel mai talentat artist din cadrul concursului va primi un premiu în valoare de 200$.

STREETBALL Contest – Tinerii sătmăreni sunt provocați la socializare prin mișcare, în cadrul unei competiții de Streetball @La Dâmburi, în data de 26 iulie. Evenimentul va cuprinde și un concurs pe echipe – 3 vs. 3 – dar și un concurs individual – aruncări de 3 puncte.

Reprezentații de ARTĂ STRADALĂ – Evenimentul va aduce în Satu Mare o serie de artiști stradali – grafferi – precum și un artist de space painting. Aceștia vor avea ca sarcină să se exprime creativ asupra unei teme precum multiculturalismul, cultura sau tineretul.

CONCERTE – Scopul principal al acestei secțiuni a festivalului este divertismentul, dar și promovarea tinerelor talente locale. Astfel, pregătim 2 zile de concerte care să aducă La Dâmburi cât mai mulți tineri, prieteni ai muzicii Rock, Reggae, Punk, Hip-Hop și Electro.

În data de 25 IULIE avem un Line-up-ul cuprinde Soft Rock, Reggae și Hip-Hop, astfel, îi vom urmări pe:

CTC
The Amsterdams
Pistol cu capse
We Singing Colors
One Lion (Live band)
StraightUp

Iar în 26 IULIE vor concerta trupe de Rock, Metal, Punk și Surf Rock pe scena La Dâmburi. Trupele prezente sunt:

THE IDORU
D Ø T S
Grave for Sale
Flare
Untold Faith
Blackhoney

Vă invităm să luați parte și la cele două afterparty-uri, organizate în fiecare dintre cele două seri, unde vor întreține atmosfera DJ recunoscuți la nivel local, regional sau național, cum ar fi Vlad Bretan, Lucu Chen, MadLiquid,DetourDJ Sauce, și alții.

– comunicat de presă –