Ajuns la a 4-a ediţie, Festivalul “Femei pe Mătăsari” stă, de data aceasta, sub semnul SCHIMBĂRII! Femeia supusă schimbării vs. Femeia dedicată schimbării, totul într-un carousel urban de stări de bine și activități frumoase.
3 zile, o stradă, zeci de proiecte, implicare socială, modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care vor urca mulţi artişti îndrăgiţi.
Astfel, în primul weekend din iunie sărbătorim schimbarea împlinită de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, soţii. Femei, care au depăşit limite, prejudecăţi, graniţe, realităţi. Femei, pentru care s-au inventat verbele „a deveni” şi „a reuşi”. Femei, care au dat speranţă altor femei.
Cu această ocazie, îndreptăm gânduri sincere şi plecăciuni către cel mai iubit simbol feminin românesc – Maria Tănase.
Pentru ele organizăm, cu admiraţie şi recunoştintă, Festivalul Urban “Femei pe Mătăsari”. Pe ele le aplaudăm timp de trei zile cu invitaţi de seamă.

Tematica de anul acesta îmbină atmosfera voioasă a anilor 1900 cu accente de inspiraţie urbană. Ne propunem ca strada Mătăsari să fie timp de 3 zile spaţiul în care se desfăşoară universul feminin cu toate nuanţele sale, tocmai pentru a contura tabloul complet al femeii contemporane.

Asociația BENEVA își propune ca prin proiectele culturale, educaționale și sociale să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură. Doar împreună putem începe un manifest de schimbare a vieții urbane.
Mai multe detalii, găsiţi pe: www.facebook.com/Femeipematasari
şi http://goo.gl/KKGFAe.

Redd’s, brandul care se adresează în exclusivitate femeilor, este partener principal al evenimentului social- cultural Femei pe Mătăsari și în 2014, pentru al patrulea an consecutiv, dorind să le inspire pe acestea și să le dea curaj să facă lucruri frumoase, alături de grupul de prietene cu care se simt bine, încrezătoare, creative și ambițioase.