Pe Campia Libertatii, in zilele de 7 si 8 iunie 2014 va avea loc o mare adunare a indragostitilor de muzica, libertate si pofta de viata. Blajul, “mica Roma a Transilvaniei”, devine centrul atentiei generale si prinde viata la Blaj aLive: doua zile de concerte si activitati recreationale organizate pentru a incanta peste 10.000 de participanti.

Main stage: ♫ Seether ♫ AWOLNATION ♫ Zdob Si Zdub ♫Vunk ♫ ParazitiiOfficial ♫ Vita de Vie ♫ Alternosfera ♫ Grimus ♫ Robin and the Backstabbers ♫ Gasolines ♫ Blackstar Band Romania ♫ Aria Urbana ♫ The Speakers ♫ IMPEX ♫ AnySound ♫ VERDE Oficial

Electronica Stage: Kenny Larkin ♫ Matias Aguayo ♫ Coma Live ♫Matthias Meyer ♫ Barnt ♫ Tobias Thomas ♫ Dan Andrei. Full Pass & Camping: 50 Lei – http://bit.ly/blajalive2014 (1.000 tickets)

Event FB 

Blaj aLive ofera trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri si multe specialitati culinare, zone sportive si recreationale, spatii pentru ateliere si socializare, toate amenajate in acelasi loc in care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Nationala de la Blaj.

Modalitatile cele mai bune de transport catre zona de festival sunt cu trenul sau masina personala, organizatorii oferind un spatiu generos de parcare, precum si posibilitatea de cazare optima in campingul amenajat pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati.

Biletele sunt disponibile in retelele MyTicket si Eventim si pe platforma shop.artmania.ro avantd preturi intre 30 si 50 de lei.