Aflat la a doua ediție, Airfield Festival a înseamnat mai mult decât muzică bună şi zbor deasupra oraşului: activități sportive, cât și artă, educaţie, ateliere handmade, de creaţie, pictură, pantonima sau improvizaţie, pentru toate gusturile indiferent de vârstă.

Cu o locație extinsă față de prima ediție, pe o suprafață de 40 de hectare unde au fost amenajate 3 scene în aer liber și o scenă tehno în hangarul pentru avioanele mici de la Aerodromul Cisnădie, 15 000 de oameni au ales acest loc ca și destinație de o minivacanță.

Cea mai tare zi a fost ultima zi, ce a fost trăită de toți spectatorii pe acordurile celor de la Moonlight Breakfast, însoţiţi de o lună plină perfectă. După spectacolul celor de la Little Dragon, Subcarpati a ținut public treaz până spre dimineaţă.

La Airfield Stage, publicul s-a relaxat, totodată, pe muzica lui Silent Strike & Dan Basiu.

Iubitori de hip-hop au fost răsfăţaţi cu Mobb Deep, consideraţi cel mai bun duo hip-hop din toate timpurile, pentru prima dată Live în România.

Răsăritul i-a prins pe iubitorii de tehno pe scena Tehno pe ritmurile lui Gorje Hewek & IZHEVSKI.

În ceea ce priveşte organizarea, putem spune că lucrurile au fost făcut ceas, după sloganul “lucrul bine făcut” ca la Sibiu, spatiile au fost organizate în aşa fel încât să nu se aglomereze anumite zone; locația food zone a fost într-un loc retras, ca să poţi savura delicatese oferite şi să te bucuri de o cafea bună.

Spaţiile de chill out au fost foarte apreciate de publicul doritor de frumos, la focul de tabără a fost cu siguranţă locul ideal pentru a crea noi prietenii şi a le consolida pe cele vechi.

Participanţii curajoși au trăit, într-adevăr, şi momente speciale alegând zborul cu avionul, printre care şi fotograful nostru. Pe lângă zborul cu avionul deasupra Sibiului, la zona YOUFly, participanţii s-au bucurat şi de saltul cu paraşuta, precum şi de zborul cu elicopterul.

Pentru cei mai multi participanți, Airfield a fost festivalul unde: ‘am legat noi prietenii’,’ așteptările mi-au fost depășite’,’ am dormit o oră, două pe noapte’,’ am pierdut noțiunea timpului și nu mă interesa în ce zi mă aflu’,’ am venit tocmai din Chișinău cu iubita și ne-am simțit fantastic’,’ doar răsăritul m-a trimis acasă’,’ cu siguranță o să mă mai întorc’.

Pentru noi, Airfield Festival a însemnat libertate, relaxare, muzică bună și experiențe de neuitat.

Pentru noi, a fost un sejur perfect în mijlocul naturii. Aşteptam cu nerăbdare Airfield Festival 2016.

Foto pe facebook: goo.gl/qqzGlg