În primul weekend al Festivalului de teatru de la Sibiu, s-au întâlnit cele mai prestigioase companii internaționale de teatru, dans și circ, cu spectacole pentru gusturile cele mai diferite.

Spectacolele stradale au transformat strada Nicolae Bălcescu într-o stradă plină de culoare, mişcare, dans, muzica şi animaţie.
Concertele susţinute de Delia şi Holograf au acompaniat reuşita unui weekend canicular.

„Leş 7 doigts de la main” (Canada), a doua mare companie de circ din lume după Cirque du Soleil, a venit la Sibiu cu spectacolul „Ingredientele circului”, un spectacol în care coregrafia acrobatică, emoţia, poveste şi muzica plină de ritm s-au amestecat cu ingredientele unei reţete trecută din generaţie în generaţie, de-a lungul timpului, ce duc la amintiri și confesiuni. Publicul a primit cu căldură acest spectacol, a colaborat cu actori, a trăit fiecare moment, fiecare mişcare, fiecare poveste a personajelor şi la sfârşit au fost răsplătiţi cu banana bread şi paste.

Începutul săptămâni începe cu expoziţii, evenimente stradale nu rataţi NATHAN ÎNȚELEPTUL şi WEST SIDE STORY.

Accesul publicului la evenimentele programate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se face pe baza tichetelor emise la Agenția Teatrală din Sibiu, bd. Nicolae Bălcescu nr. 17, precum și online, pe www.eventim.ro și în rețeaua națională a magazinelor Domo, Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești.

Intrarea este liberă pentru evenimentele în aer liber și la evenimentele speciale (conferințe speciale, spectacole-lectură și film).

În perioada 12-21 iunie, Agenția de bilete va fi deschisă între orele 10.00 și 15.00, au anunțat organizatorii.

(Foto: Sebastian Marcovici)