A treia ediție Alba Iulia Music & Film Festival, care va avea loc între 4 și 7 septembrie, aduce pentru prima dată în fața publicului momente de stand-up comedy și piese de teatru, completând oferta deja tradițională de concerte live și filme de calitate. Ca în fiecare an, intrarea la evenimentele din program este gratuită.

Piesele de teatru se vor juca pe o scenă amenajată în curtea Palatului Principilor, zonă care va fi transformată într-o „sufragerie urbană”, cu hamace și mobilier urban inedit, în care spectatorii se vor putea relaxa pe parcursul celor patru zile de festival. Tot aici vor avea loc concerte și momente de stand-up comedy.

„Ideea de a amenaja un «living room urban» pornește de la o realitate: oamenii sunt cei care dau viață spațiilor publice. Odată cu spectaculoasa restaurare a centrului istoric, îi invităm pe albaiulieni să facă pasul următor și să se bucure cu adevărat de cetatea lor, să o descopere în noi moduri, fie că doar se relaxează după-amiaza într-un hamac sau participă la concertele și piesele de teatru pregătite în curtea Palatului Principilor”, spune Cristian Hordilă, directorul festivalului.

Despre Alba Iulia Music & Film Festival

Alba Iulia Music & Film Festival, singurul eveniment de acest gen din România, propune o combinaţie unică între filme care vorbesc despre muzică sau muzicieni şi posibilitatea de a vedea live solişti sau trupe care se regăsesc pe coloana sonoră a unui film din program, într-un mix cât mai divers de genuri. Alba Iulia Music & Film Festival este organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Mai multe aici