Pe 05 iulie, Cozla Music Fest aduce impreuna inceputul vacantei si distractia pe timp de vara in cadrul unei petreceri legendare. De la 7 seara pana la 7 a doua zi, zguduim muntii pe 2 scene, alaturi de nume consacrate si diverse, ca: SUBCARPATI, KAZE SOUNDSYSTEM, High Jet, Acrobat Sound, Alex Rusu si multi altii.

SUBCARPATI

Manifest cultural contemporan in plina ascensiune, SUBCARPATI inseamnă MC BEAN, VALI UMBRA, DJ POWER PE VINIL & VJ ANDRI, impreuna cu invitatii lor – AFORIC & MADALINA PAVAL. Toate albumele lor pot fi descărcate gratuit de pe www.subcarpati.com.

www.facebook.com/subcarpati

HIGH JET (Origami Sound)

HIGH JET, aka Eusebio & Waar, sunt un duo binecunoscut din București, format în 2009. Băieții s-au remarcat printr-un amestec prin de bass, ritmuri armonioase de drum machine și o tenta de experimental.
Dupa ce au lansat 3 single-uri (‘New Kox On The Block’, ‘Circus Part 1’ si ‘Wake Up And Smell The Coffin’), câteva piese în colaborare cu artiști locali din rap și remixuri pentru artiști precum Von Stroke, Tunng sau ROA, urmează și primul EP al lor, intitulat “The Movie”, ce își așteaptă lansarea.
Au împărțit scena cu nume internaționale mari precum Skream, Kode9, Baauer, Slow Magic sau Giraffage.
www.facebook.com/dahighjet
www.soundcloud.com/highjet

ACROBAT SOUND

Acrobat Sound este un proiect format acum un an din fuziunea a doua echipe, cuprinzand promoteri, DJ-ei si artisti vizuali ce au ca activitate viata de (fie noapte sau zi).
Colectivul a rezultat natural, in urma mai multor colaborari, discutii si proiecte sustinute de-a lungul timpului in care am conceput seri antrenante cu artisti neconventionali, in plina ascensiune in noul val al muzicii electronice experimentale, si nu numai.
Sunetul “Acrobat” acopera o paleta muzicala completa: de la Glitch la Hip-Hop, de la House la Ghetto-House, cu putin Bass apare si Techno cu Dub, putin IDM, 2 Step si UK Garage.

www.facebook.com/AcrobatSound
www.mixcloud.com/ACROBATSOUND

ALEX RUSU (Zebra Events / Mountain Beach)
S-a facut remarcat in Piatra-Neamt cand a inceput proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 3 sezoane mixand alaturi de nume ca Hector Moralez, Brothers Vibe, Federico Molinari, Nima Gorji, Cezar, Praslea, Ali Nasser, Chris Simoonds, fiind apreciat de toti acestia. A participat la numeroase evenimente organizate de 12hdm mixand alaturi de Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Masomenos, Valentino Kanzyani,Makam iar in vara anului 2012 a participat la cunoscutul eveniment Sunwaves. In calitate de producator lanseaza prima piesa la labelul Trin Kollectiv. Mai nou, produce impreuna cu Libe si promite un sound deosebit si usor de digerat.
Planurile de viitor sunt o aprofundare a cunostintelor tehnice si o clasare cat mai buna in mediul muzical existent. Alexandru Rusu, se prezinta ca un new commer aparte, urmandu-si simturile artistice si privind cu incredere catre ceea ce va urma.

www.facebook.com/AlexRusuu
www.soundcloud.com/alexrusu

AdrianR

www.facebook.com/pages/AdrianR/167472296645769?fref=ts

Mad Beaver

www.facebook.com/TheMadBeaver

Zgirie Disc – castigator al concursului de DJ – Electric Castle

www.facebook.com/rainbowfunkadelic

Jovial & MCB

www.youtube.com/watch?v=7v3GXOcyQYE
www.youtube.com/watch?v=zGajmom7d-I

TERASA – sonorizare marca Kaze Sound System

KAZE

www.facebook.com/pages/Kaze-Sound-System/1452217504997531

PLANET JAM

www.facebook.com/pages/Planet-Jam/112422088843329

*** Biletele in avans cu pretul de 20 lei pot fi achizitionate doar pana la data de 27 iunie, dupa care acestea vor avea pretul de 25 lei, iar in ziua evenimentului 30 lei.

Transportul cu telegondola este inclus in pretul biletului.

Biletele in avans pot fi achizitionate din urmatoarele locatii : Teaz – ceai cu zambet (Str. Petru Rares nr. 11A), Sestri Caffé (Str. Borzoghean, Nr. 4), Foisorul din Parcul Central

Mentionam ca nu sunt permise mai mult de 2 calatorii (dus-intors X 2) cu telegondola.

De asemenea, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de minima conduita generala:

– Este interzis accesul cu bauturi alcoolice / non-alcoolice din exteriorul locatiei.
– Este interzis consumul de droguri (legale/ilegale) in perimetrul locatiei.
– Recomandam sa nu conduceti in stare de ebrietate, avand in vedere ca punem la dispozitie transportul cu telegondola.

www.facebook.com/CozlaMusicFest