La Airfield, trăiești senzații unice în zbor și în fața scenei. Muzica bună de la sol se completează perfect cu priveliștea spectaculoasă de la înălțime. Fie că zbori cu avionul sau elicopterul, fie că alegi saltul cu parașuta sau ridicarea cu balonul cu aer cald, fă-ți curaj înainte de decolare sau prelungește magia zborului după aterizare cu cele mai tari concerte de jazz, funk și ska, doar o porție mică din lineup-ul Airfield Festival, cel mai eclectic eveniment muzical al verii.

EVENT FB

Zboară pe ritmuri de jazz & funk.

La Airfield Festival, Sibiul se află la un zbor distanță! Survolează orașul timp de 20 de minute și admiră-l din cu totul altă perspectivă, de la bordul unui avion Cessna-172 sau de la bordul unui elicopter Bell-206 Jet Ranger. 4 avioane Cessna-172 te vor întâmpina pe Aerodromul Măgura, gata să te poarte deasupra tuturor, la 6.000 de metri înălțime. Pentru a efectua un zbor este obligatoriu ca toate cele 3 locuri destinate pasagerilor să fie ocupate. Pentru pasionații de zbor, dar și pentru curioși există varianta zborului cu elicopterul.

După avion cu motor, muzica jazz& funk te încântă la sol! Roy Hargrove Quintet, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Mo’Horizons, Moonlight Breakfast, Alexandrina, Loungerie II și Clay Windham & Band, toți reprezentanți de top ai muzicii jazz, vor evolua pe scena principală în cele 4 zile de festival.

Concert The Skatalites și salt cu parașuta, pentru o doză de adrenalină!

Saltul cu parașuta este unul dintre acele lucruri care merită experimentate măcar o dată în viață! Airfield Festival îți recomandă saltul în tandem de la 3.500 m, cea mai sigură și cea mai bună alternativă de a testa căderea liberă și zborul cu parașuta. Saltul în tandem se face cu o parașută specială pentru două persoane, hamul pasagerului fiind atașat de hamul instructorului. Doritorii de senzații extreme trebuie să aibă minim 18 ani. Nu uita să te bucuri de priveliștea spectaculoasă!

Senzația intensă a saltului cu parașuta o poți retrăi și la sol, în fața scenei, la concertul The Skatalites.De ce nu trebuie să ratezi concertul lor? Pentru că The Skatalites sunt o legendă vie și ai ocazia să-i asculți pentru prima dată live în România, iar concertele lor sunt absolut explozive, adevărate lecții de muzică.

Extrem e prea mult?

Atunci îți recomandăm să încerci experiența zborului cu balonul cu aer cald ancorat la sol. Departe de a fi un sport extrem, zborul cu balonul este o plutire lină, la 30 de metri de sol. Zborul durează aproximativ 8 minute și se efectuează cu 3 pasageri la bord.

Variantele de zbor vor fi disponibile între 30 iulie și 2 august, pe tot parcursul unei zile, până la lăsarea serii și doar în condiții de vreme bună.

Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august, pe Aerodromul Măgura, situat la 5 km distanță de Sibiu. 70 de proiecte muzicale vor evolua timp de 4 zile pe 3 scene, 2 outdoor și una în incinta unui hangar de aviație, echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare: D&B Audiotechnik și Function One. Airfield Festival este mixul perfect între muzică de calitate, activități aviatice, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice. Spațiul generos de 40 de hectare și priveliștea idilică a munților din împrejurime recomandă Airfield drept unul dintre festivalurile la care trebuie să ajungi în această vară.

> Prețurile oficiale ale activităților aviatice sunt următoarele:

– zbor cu avionul – 150 RON. Pentru cei care nu au bilet la Airfield și vin doar pentru zbor, prețul este de 250 RON.

– zbor cu elicopterul – 300 RON. Pentru cei care nu au bilet la Airfield și vin doar pentru zbor, prețul este de 400 RON.

– salt cu parașuta – 890 RON. Același preț se aplică și pentru cei care nu au bilet Airfield. Înscrierile se fac direct aici

– ridicare cu balonul – 70 RON. E obligatoriu bilet Airfield.

> Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.

Preț abonamente

În perioada 5 mai – 29 iulie > 219 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț abonament în ziua festivalului > 269 RON/ abonament (taxe incluse)

Preț camping

Pentru perioada 30 iulie – 2 august > 30 RON/ de persoană