Ajunși cu călătoria muzicală la a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Blues de la Sighișoara, dă oficial startul la achiziția biletelor. Va fi o ediție specială ‘de deceniu’, pe parcursul a 2 seri, în 27 și 28 martie.

Prețul unui bilet este de 100 lei pe seară și se poate achiziționa în avans de la recepția Hotelului Sighișoara la telefon +4 0265 771000 sau de la casa de bilete a sălii Mihai Eminescu doar în ziua concertelor. Serile de blues vor începe de la 19.30, două concerte pe seară a câte 80 de minute, cu pauzele dintre ele unde atmosfera zilelor de festival va fi ‘umanizată’, pentru ca publicul să poată socializa cu artiștii, care își vor vinde personal albumele aduse cu ei cu semnături.

Sighișoara Blues Festival 2015 înseamnă:

27 Martie 2015

Bruce Katz Band (USA)
Candye Kane (USA)

28 Martie 2015

The Jimmys (USA)
Joe Louis Walker (USA)

Mai multe detalii despre biletele și program aici

Video:

Despre Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani. Blues-ul si istoria reunite sub sloganul “pentru cei care iubesc blues-ul” vor aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume. Sighisoara Blues Festival, iata o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni… dependenti de acesta muzica. Bine ai venit in lumea blues-ului!