Cea de-a noua editie a Festivalului ARTmania prezinta o suita ampla de concerte si evenimente alternative organizate in diverse locatii din Sibiu cu scena principala amenajata in Complexul Balanta, transformat in Vampires’ Den. Aici vor avea loc evenimentele traditionale ale festivalului, in zilele de vineri si sambata, 8 si 9 august 2014, iar noile confirmari vin din Romania si tarile invecinate: Riul Doamnei (IT), Shattered Hope (GR), Wartime (BG), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a editii ARTmania Festival, ofera abonatilor alaturi de concertele consecrate, proiectii video si spatii de lectura, board games, tarot, make-up in spiritul evenimentului si tatuaje. În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungeste cu un after-party monstruos.

Intr-un spirit contemporan, Vampires’ Den detine o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilitatile sanitare necesare.

Spatiul este situat in Complexul Balanta Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanta de Piata Mare şi foarte aproape de gara, fiind dotat cu un sistem de ventilatie performant, zona destinata productiei faimoaselor Cantare Balanta. Adresa exacta: Calea Gusteritei 21-23 – www.bit.ly/address-vampires-den

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile in avans exclusiv abonamente in retelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe shop.artmania.ro la pretul de 180 lei.

Bilete de acces pe zi vor fi disponibile in zilele de festival. Publicul de peste hotare isi poate achizitiona abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete si abonamente separate.

In Piata Mare accesul va fi gratuit. A IX-a editie ARTmania Festival promite o incursiune intr-o alta lume si un alt fel de festival. Prin Vampires’ Den ne propunem sa deschidem un nou capitol in istoria evenimentului, in care fiecare dintre noi sa isi poata gasi locul.

Va asteptam la ARTmania Festival Sibiu 2014. Pentru informatii detaliate despre program, acces, restrictii va rugam sa accesati website-ul proiectului: www.artmaniafestival.ro